Nav šaubu, ka sīpolu gredzeni ir perfektas uzkodas.
Vienīgais veids, kā tās uzlabot, ir aizstāt rīvmaizi ar sadrupinātiem tortiljas čipsiem. Vislabākos sīpolu gredzenus var pagatavot no saldajiem sīpoliem, jo tie lieliski papildina sāļo čipsu garšu. Labāk sīpolus cep krāsnī nevis vāri eļļā, jo tāpat sanāks izcili kraukšķīgas uzkodas.
VIDEO:
Sīpolu gredzeni ar tortiljas čipsiem
Sastāvdaļas:
2 saldie sīpoli;
30g universālo miltu;
500g sadrupinātu tortiljas čipsu;
3 sakultas olas
Tevi arī varētu interesēt
Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta turpinājumu/pagatavošanas procesu
Tevi noteikti interesēs
- 5 pārtikas produkti, ko Turcijas iedzīvotāji neēd, jo tie tiek uzskatīti par neveselīgiem, bet mēs tos ēdam katru dienu
- Jāsavāc vai tomēr nav jāvāc rudens lapas dārzā: patiesību beidzot izskaidro agronomi
- 91 gadu vecā kinozvaigzne Sofija Lorēna intervijā atklāja sava lieliskā izskata galveno noslēpumu: tas ir pieejams katram no mums
- Sinoptiķi steidzami publicēja nepatīkamu laika prognozi 23. oktobrim: ko sagaidīt šajā dienā
- Kāpēc sievietei ir labāk un vieglāk dzīvot bez vīrieša: 4 Tatjanas Ustinovas citāti
- Pastāstīšu kā viegli un garšīgi pagatavot maltās gaļas pīrāgu: vīrs parasti prasa papildporciju